Μίσθωση Δύο Λεωφορείων για Τελικά Σχολικά

0
457

Δύο θα είναι τελικά τα λεωφορεία που θα αναχωρήσουν για Χαλκιδική προκειμένου να μεταφέρουν αθλητές και συνοδούς που θα συμμετέχουν στην τελική φάση των Πανελληνίων Σχολικών Πρωταθλημάτων.

Το πρώτο λεωφορείο 50 θέσεων θα αναχωρήσει την Παρασκευή 6/4 και επιστροφή στην Πάτρα στις 9/4/2012  με συνολικό κόστος μίσθωσης 1.350 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Το λεωφορείο θα περάσει από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρίου και θα ακολουθήσει την διαδρομή από Εγνατία Οδό (ομοίως και στην επιστροφή). Σημείο συνάντησης είναι  στις 22:00 ο σταθμός  του  υπεραστικού ΚΤΕΛ  Πατρών. Αναχώρηση  ώρα  22:30.

Το δεύτερο λεωφορείο 50 θέσεων θα αναχωρήσει στις 7/4/2012 και επιστροφή στην Πάτρα στις 9/4/2012 αντί του ποσού των 1.350 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.


Το λεωφορείο θα περάσει από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρίου και θα ακολουθήσει την διαδρομή από Εγνατία Οδό (ομοίως και στην επιστροφή).

Σημείο συνάντησης είναι α) στις 7:00 το Πανπελοποννησιακό στάδιο (πλαγίως από την οδό Ιωάννη Ρίτσου)  και β) στις 7:30 Στάδιο Τόφαλος. Οι αθλητές θα αποβιβαστούν στο ξενοδοχείο ATHOS PALACE όπου και από εκεί θα επιβιβαστούν για την επιστροφή 9/4/2012 μετά τη λήξη της τελετής απονομής βραβείων.

Τα λεωφορεία δεν θα διατεθούν για επιπλέον μετακινήσεις εκτός από αυτές που συμφωνήθηκαν για την μετάβαση και την επιστροφή.

Υπεύθυνη αποστολής είναι η κ. Πόλα Λεβεντέλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.