Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

0
529

Η τρεις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Νεανίδων κ. Σταυρούλα Τσολακίδου ήρθε για 3η φορά στο Αίγιο, προσκεκλημένη του Προέδρου του Α.Σ.Ο. ΑΙΓΊΟΥ κ. Κωνσταντίνου Μπούνια κι έδωσε αγώνα Σιμουλτανέ στα Ψηλά Αλώνια τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 και ώρα 19.00, αντιμετωπίζοντας μικρούς αθλητές της Ακαδημίας Σκάκι του Ομίλου.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε την κ. Τσολακίδου για την παρουσία της στο Αίγιο, της πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα για την μεγάλη προσφορά της στο σκάκι  και ανανέωσε την πρόσκληση για την επόμενη χρονιά.

Επίσης, βράβευσε με αναμνηστική πλακέτα τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δήμου Αιγιαλείας κ. Περικλή Παπαγιαννακόπουλο και ευχαρίστησε το ίδιο και το Δήμο Αιγιαλείας για τη στήριξή του στις προσπάθειες του Ομίλου.

Τέλος, ο κ. Κ. Μπούνιας ευχαρίστησε γονείς και παιδιά, που παρά τη ζέστη, δείχνοντας την αγάπη τους για το ευγενικό και πνευματικό άθλημα του σκάκι, παρουσιάστηκαν και αγωνίστηκαν.

Ο Όμιλος ευχαριστεί επίσης την κ. Ντία Παναγοπούλου, τον κ. Κοντόπουλο Ανδρέα, τον κ. Κουτρόπουλο Μένιο και όλους τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθειά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.