Δήλωση Συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μαθητών-τριών 2019 (Upd)

0
532

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Συμμετοχή στο ΑΤΟΜΙΚΟ Πανελλήνιο Μαθητικό 2019

Συμμετοχή στο ΟΜΑΔΙΚΟ Πανελλήνιο Μαθητικό 2019

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΚΡΙΘΕΝΤΩΝ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Για την συμμετοχή στην τελική φάση του ΑΤΟΜΙΚΟΥ και ΟΜΑΔΙΚΟΥ των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Μαθητών-τριών 2019 που θα γίνουν στο Περιστέρι από 20 έως 22 Απριλίου ισχύουν τα εξής σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων:

1. Δήλωση στην Οργανωτική Επιτροπή

ΑΤΟΜΙΚΟ

Στην Τελική φάση μπορούν να συμμετέχουν οι:

Α) Προκριθέντες-θήσες: Οι μαθητές κάθε τάξης που έχουν καταλάβει τις 4 πρώτες θέσεις και οι μαθήτριες που έχουν καταλάβει τις 2 πρώτες θέσεις στα κορίτσια στους τοπικούς αγώνες με παράβολο 35€ (Δείτε τον ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΚΡΙΘΕΝΤΩΝ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ)

Β) Επιλαχόντες-ουσες: Σε περίπτωση που προκύψουν κενές θέσεις πρόκρισης αυτές συμπληρώνονται από μαθητές-τριες που έχουν καταλάβει χαμηλότερες θέσεις με παράβολο 35€.

Γ) Αυξημένο Παράβολο: Όσοι δεν έχουν παίξει καθόλου στους τοπικούς αγώνες ή δεν ανήκουν σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, με καταβολή αυξημένου παραβόλου (40€).

Δ) Ομαδικό: Οι μαθητές Μαθήτριες των οποίων η ομάδα προκρίθηκε να παίξει στην Τελική φάση του Ομαδικού με παράβολο 35€

Οι μαθητές-τριες των κατηγοριών Α, Β, Γ και Δ πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα «Συμμετοχή στο ΑΤΟΜΙΚΟ Πανελλήνιο Μαθητικό 2019» μέχρι Τετάρτη 3 Απριλίου ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ώρα 24.00

Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ανανεώνεται ο πίνακας ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΚΡΙΘΕΝΤΩΝ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ όπου θα φαίνεται ποιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και αν υπάρχουν θέσεις επιλαχόντων.

ΟΜΑΔΙΚΟ

Στην Τελική φάση μπορούν να συμμετέχουν οι:

Α) Στα δημοτικά οι 5 πρώτες ομάδες, στα Γυμνάσια  οι 3 πρώτες ομάδες και στα Λύκεια όλες οι ομάδες που έπαιξαν στο τοπικό πρωτάθλημα, ως προκριθήσες με παράβολο 45 €

Β) Ομάδες που ως επιλαχούσες θα καταλάβουν μία από τις παραπάνω θέσεις, σε περίπτωση που κάποια από τις προκριθήσες ομάδες δηλώσει αδυναμία συμμετοχής με παράβολο 45 €

Γ) Όσες ομάδες δεν προκρίθηκαν ή δεν έπαιξαν στο τοπικό πρωτάθλημα με αυξημένο παράβολο 50 €

Οι ομάδες των κατηγοριών Α, Β και Γ πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα «Συμμετοχή στο ΟΜΑΔΙΚΟ Πανελλήνιο Μαθητικό 2019» μέχρι Τετάρτη 3 Απριλίου ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ώρα 24.00.

Για κάθε μαθητή-τρια της ομάδας που θέλει να συμμετέχει στο Ατομικό θα πρέπει να δηλωθεί  στην αντίστοιχη φόρμα του Ατομικού.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ανανεώνεται ο πίνακας ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΚΡΙΘΕΝΤΩΝ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ όπου θα φαίνεται ποιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και αν υπάρχουν θέσεις επιλαχόντων.

Παρακαλούμε όποιοι από τους προκριθέντες μαθητές-τρίες και ομάδες δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στην τελική φάση να ενημερώσουν σχετικά την οργανωτική επιτροπή στο sxolikapatra2019@gmail.com

2. Στις 8/4/2019 θα σταλεί στην ΕΣΟ ο πίνακας με όλες τις κατηγορίες των συμμετεχόντων μαθητών-τριων και ομάδων. (Ο τελική μορφή του πίνακας θα εμφανιστεί εδώ με την ένδειξη ΤΕΛΙΚΟΣ)

3. Οι ενδιαφερόμενοι καταβάλουν τα παράβολο που αναλογεί στην κάθε περίπτωση

4. Από τις 6/4/2019 έως 13/4/2019 συμπληρώνουν την φόρμα επιβεβαίωσης στην ιστοσελίδα των αγώνων www.chessfed.gr/sxolika2019/

Πληροφορίες για το πανελλήνιων πρωτάθλημα μαθητών-τριών 2019 στην επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων www.chessfed.gr/sxolika2019/

Για όποια παρατήρηση μπορείτε να αποστείλετε e-mail στο sxolikapatra2019@gmail.com

Συμμετοχή στο ΑΤΟΜΙΚΟ Πανελλήνιο Μαθητικό 2019


Συμμετοχή στο ΟΜΑΔΙΚΟ Πανελλήνιο Μαθητικό 2019


ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΚΡΙΘΕΝΤΩΝ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.