Τέσσερα μετάλλια για την περιοχή μας στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα

0
414

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψαν  από τα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν στο Περιστέρι τι διάστημα 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου μαθητές και μαθήτριες της περιοχής μας.

Ο Δημήτρης Μακρίδης από τον Πύργο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για ακόμα μια φορά στην κατηγορία του. ( Ε Δημοτικού)

Ασημένια μετάλλια για τον Δημήτρη Ζαρονικά στην Β Γυμνάσιου (ισοβάθμησε στην πρώτη θέση) και την Ελένη Μπανιά από την Ναύπακτο στην Γ Γυμνασίου

Τέλος χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στην Γ Γυμνάσιου ο Γεράσιμος Μαλαταράς.

Αξιοσημείωτη εμφάνιση και για τους Κωνσταντίνο Παπαχριστόπουλο (5ος στην Β Δημοτικού), Λεωνίδα Μάριο Νικολακόπουλο (8ος στην Α Δημοτικού), Χαρίτωνα Μαυρόπουλο (8ος στα Νήπια) και Κωνσταντίνο Κούτρα 10ος στην Ε Δημοτικού. Πρέπει να αναφερθεί ότι σε πολλές από τις κατηγορίες του Δημοτικού ο αριθμός των συμμετοχών πλησίασε τα 200 άτομα.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που σταθερά εκπροσωπούν επάξια την περιοχή μας  σε μια διοργάνωση στην οποία πλέον συμμετέχουν πάνω από 150ο παιδιά από όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή μας εκπροσωπήθηκε  ισχυρά και σε διοργανωτικό επίπεδο αφού τόσο στο κομμάτι της διεύθυνσης των αγώνων όσο και στο διαιτητικό, εκπρόσωποι της περιοχής, συνετέλεσαν στην οργανωτική επιτυχία της διοργάνωσης.

Η επίσημη σελίδα της διοργάνωσης με όλα τα αποτελέσματα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.