Διαδικασία Συμμετοχής στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα

0
442

Ατομικό

Σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων, προκρίνονται στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μαθητών και Μαθητριών οι έξι (6) πρώτοι μαθητές και οι τρεις (3) πρώτες μαθήτριες κάθε τάξης.

Επίσης προκρίνονται όλοι οι μαθητές που με την ομάδα τους κέρδισαν της συμμετοχή τους στην τελική φάση του ομαδικού πρωταθλήματος .

Πλέον δεν υπάρχει η προϋπόθεση της συμμετοχής των μαθητών και σε κάποια προκριματική φάση του ατομικού.

Την αναλυτική προκήρυξη της τελικής φάσης των Πανελληνίων μαθητικών πρωταθλημάτων που θα γίνει στο Περιστέρι το διάστημα 31 Μαρτίου με 2 Απριλίου μπορείτε να την δείτε εδώ

Σε περίπτωση που υπάρξουν κενές θέσεις αυτές θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες μαθητές/τριες κάθε τάξης. Η επιλογή θα γίνει σύμφωνα με την ποσόστωση που προβλέπεται από την προκήρυξη της ΕΣΟ και στην συνέχεια με την καλύτερη επίδοση.

Επειδή το χρονικό διάστημα στο οποίο πρέπει να οριστικοποιηθούν αυτοί που θα συμμετέχουν στους πανελλήνιους αγώνες είναι πολύ σύντομο παρακαλούμε όσους καταλάβουν θέση πρόκρισης δηλαδή από 1 έως 6 για τα αγόρια και 1 έως 3 για τα κορίτσια αλλά και όσους καταλάβουν θέση επιλαχόντα δηλαδή θέσεις από 7 έως 15 για τα αγόρια και θέσεις 4 έως 10 για τα κορίτσια να δηλώσουν άμεσα την επιθυμία τους να συμμετέχουν ή όχι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η δήλωση συμμετοχής (για τους προκριθέντες) και δήλωση επιθυμίας συμμετοχής (για τους επιλαχόντες) μπορεί να γίνει με την συμπλήρωση της ειδικής φόρμας που θα αναρτηθεί στην σελίδα της ΕΣΣΔΕΙΝ. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να γίνει μέχρι και την Πέμπτη 15/3/2018 στις 12.00.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν δηλώσει ηλεκτρονικά την συμμετοχή του μέχρι τότε θα θεωρηθεί ως να απάντησε αρνητικά. Ελλιπείς απαντήσεις θα απορρίπτονται και θα θεωρηθούν και αυτές αρνητικές.

Ομαδικό

Στο ομαδικό πρωτάθλημα προκρίνονται τα 5 πρώτα Δημοτικά Σχολεία και τα 3 πρώτα Γυμνάσια. Αντίστοιχα με το ατομικό ως επιλαχόντα μπορούν να δηλώσουν επιθυμία τα επόμενα 3 σχολεία Δηλαδή 6-8 στα δημοτικά και 4-6 στα Γυμνάσια. Θυμίζουμε ότι τα Λύκεια που έχουν συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα μπορούν ανεξαρτήτως κατάταξης να σσυμμετέχουνκαι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Για το ομαδικό πρωτάθλημα θα πρέπει να αποσταλεί e-mail στην διεύθυνση της ΕΣΣΔΕΙΝ esspchess@gmail.com όπου να δηλώνεται το όνομα του σχολείου και τα στοιχεία για κάθε μαθητή που θα συμμετέχει στην ομάδα.

Σε περίπτωση που μαθητές των ομάδων που προκρίθηκαν επιθυμούν να συμμετάσχουν και στην τελική φάση των ατομικών πρωταθλημάτων θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους και στην φόρμα συμμετοχής του ατομικού.

Γενικά

Οι θέσεις πρόκρισης που θα παραμείνουν κενές (αρνητικές απαντήσεις) θα αναπληρωθούν με μέριμνα της ΕΣΣΔΕΙΝ σύμφωνα με την ποσόστωση που προβλέπεται από την προκήρυξη της ΕΣΟ , τον αριθμό των συμμετεχόντων σε κάθε κατηγορία και στην συνέχεια με την καλύτερη επίδοση.

Παράβολα συμμετοχής

Σύμφωνα με την προκήρυξη προβλέπεται ότι

14. ΔΙΑΜΟΝΗ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για τη διαμονή – διατροφή και τη μετακίνησή τους.
  2. Δεν προβλέπεται υποχρεωτική διαμονή για κανέναν συμμετέχοντα.
  3. Ορίζονται τα παρακάτω οργανωτικά παράβολα:
  4. Για τα ατομικά πρωταθλήματα 40 € ανά συμμετέχοντα.
  5. Για τα ομαδικά πρωταθλήματα 60 € ανά ομάδα.
  6. Για το ανοιχτό κύπελλο 20 € ανά συμμετέχοντα.
  7. Η καταβολή των οργανωτικών παραβόλων θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι και τη Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 με κατάθεση στον λογαριασμό της ΕΣΟ που τηρείται στην Εθνική Τράπεζα: 080/480580-13 (ΙΒΑΝ GR 15 0110 0800 0000 0804 8058 013).
  8. Μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική ηλεκτρονική φόρμα επιβεβαίωσης συμμετοχής (http://chessfed.gr/sxolika2018/formes/) όπου θα υποβάλουν το αντίγραφο της σχετικής κατάθεσης. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας θα αποστέλλεται μήνυμα επιβεβαίωσης.
  9. Καμία συμμετοχή δεν θεωρείται επιβεβαιωμένη αν δεν έχει συμπληρωθεί σωστά η ηλεκτρονική φόρμα και δεν έχει σταλεί το αντίγραφο της κατάθεσής του οργανωτικού παραβόλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.