Αγωνιστική Ανασκόπηση 2017

0
361

27ο Ανοικτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών


Πούντζας Χρύσανθος – 2η θέση
Η επιτυχία του κ.Πούντζα έχει ιδιαίτερη αξία καθώς η παρουσία του είναι πολυετής και έχει προσφέρει πολλά στην περιοχή μας με σημαντικές επιτυχίες στα πανελλήνια πρωταθλήματα Ανδρών και συμμετοχές στην εθνική ομάδα από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Πόσο μάλλον το 2017! Σημειώνεται ότι ο κ.Πούντζας τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τον ΣΟ Ικαρίας, η παρουσία του όμως αποτελεί σημαια της περιοχής μας και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτόν τον σύντομο απολογισμό.
Χρύσανθε σε ευχαριστούμε!
26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων ως 12 ετών
Στεφάνου Δημήτρης – 1η θέση
Ο μικρός Στεφάνου πέτυχε κάτι αξιομνημόνευτο. Κατέκτησε 2 συνεχόμενες φορές το πρωτάθλημα της κατηγορίας του (2016: ως 10 ετών, 2017: ως 12 ετών). (http://chessfed.gr/youth2017/nikites/).
Από το 2018 θα αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια ομάδα και κυπελλούχο ΣΟ Καβάλας.
Καλή επιτυχία!
20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων ως 10 ετών
Μακρίδης Δημήτρης – 1η θέση
Ο μικρός Μακρίδης πήρε την σκυτάλη από τον Στεφάνου στους 10χρονους διατηρώντας τα πρωτεία της περιοχής μας (http://chessfed.gr/youth2017/nikites/).
Και αυτός αποδέχθηκε θα αγωνίζεται το 2018 εκτός της περιφέρειας μας.
Καλή επιτυχία!
14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων ως 10 ετών
Σινούρης Ανδρέας – 3η θέση
Ο μικρός Σινούρης κατέλαβε την 3η θέση στους 8χρονους ενισχύοντας την παρουσία της περιοχής μας στο βάθρο των μικρών κατηγοριών (8-10-12) (http://chessfed.gr/youth2017/nikites/).
Το μέλλον του ανήκει. Καλή επιτυχία!
Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Νέων 2017, Ρουμανία, 04-15/09/2017
Μακρίδης Δημήτρης – 10η θέση
Ο μικρός Μακρίδης συνέχισε τα φετινά καλά αποτελέσματα και στην παρθενική του εμφάνιση με την εθνική αποστολή επιτυγχάνοντας την καλύτερη ατομική επίδοση από όλη την ελληνική ομάδα.
Τερμάτισε στην 10η θέση σε σύνολο 143 συμμετοχών εκκινώντας απο την 110η θέση.
Ο ‘βετεράνος΄ μικρός της περιοχής μας (Στεφάνου) δεν σημείωσε την εντυπωσιακή εμφάνιση του νεοεμφανιζόμενου Μακρίδη και απέδωσε στο 50% της κατηγορίας του η οποία ηλικιακά ήταν μεγαλύτερη και ισχυρότερη για την ηλικία του (πέρυσι αγωνίστηκε στους 10χρονους, φέτος στους 12χρονους).
Γενικά…

Πανελλήνιες Διοργανώσεις
Τα τελευταία 6 χρόνια έχει σημειωθεί ένα αξιοζήλευτο και δύσκολο να ξεπεραστεί προηγούμενο. Η περιοχή μας αναλαμβάνει την διοργάνωση των αγώνων συνεχώς επιτυγχάνοντας όλο και υψηλότερο επίπεδο επιτυχίας και ικανοποίησης των συμμετεχόντων ενώ οι διοργανώσεις μεταδίδονται ζωντανά μέσω ίντερνετ στις μεγαλύτερες σκακιστικές ιστοσελίδες και τις παρακολουθούν χιλιάδες θεατών. Η ‘παράδοση’ θα συνεχιστεί και το 2018!
Καλή επιτυχία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.