Πανελλήνια Νεανικά 2017 – Δηλώσεις Συμμετοχής

0
795

Παρακαλούνται οι σκακίστριες και σκακιστές που ανήκουν στο δυναμικό της ΕΣΣΠ και επιθυμούν να συμμετέχουν στα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων 2017 (βλ. προκήρυξη) τα οποία θα διεξαχθούν στην Πάτρα από 25/6 έως 2/7 να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην παρακάτω φόρμα δήλωσης συμμετοχής. Οι δηλώσεις θα συγκεντρωθούν από την ΕΣΣΠ και θα διαβιβαστούν στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει το βράδυ της Πέμπτης 8/6/2017

Το παράβολο έχει οριστεί σε 30 ευρώ για όσους συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν το τοπικό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων το οποίο διεξήχθη από 19/04/2017 έως και 23/04/2017.

Για τους υπολοίπους το παράβολο ορίζεται στα 60 ευρώ.

Για την καταβολή του παραβόλου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Α) Να έρθουν σε επαφή με το σωματείο τους ώστε τα χρήματα για τους αθλητές κάθε σωματείου να συγκεντρωθούν από τα σωματεία και να αποδοθούν μετά στην ΕΣΣΠ.

Β) Κατάθεση στο λογαριασμό της ΕΣΣΠ (5515-045923-451 στην Τράπεζα Πειραιώς) το παράβολο συμμετοχής.

Λόγω της φετινής συγκυρίας της ταυτόχρονης χρονικά διεξαγωγής Ανδρών-Γυναικών και Παίδων-Κορασίδων, όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή και ολοκλήρωσαν το Ανδρών – Γυναικών θα επικοινωνήσουν αποκλειστικά με τον Ταμία της ΕΣΣΠ κ.Παγώνη.

Οι αποδείξεις για την καταβολή των χρημάτων θα δοθούν την πρώτη μέρα των αγώνων.

Παρακαλούνται τα σωματεία της Ένωσης να ενημερώσουν τους αθλητές τους για τις διαδικασίες συμμετοχής, να τους διευκολύνουν στην υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής και να βοηθήσουν στην συγκέντρωση των παραβόλων.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι κατέλαβαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΣΣΠ και έχουν κερδίσει πρόκριση, απαλλάσσονται της υποχρέωσης να καταβάλλουν το σχετικό παράβολο. Επίσης απαλλαγή και δικαίωμα και απευθείας πρόκρισης έχει και ο πρωταθλητής Ελλάδας Δημήτρης Στεφάνου, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσουν στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής την πρόθεσή συμμετοχής διαφορετικά δεν συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες συμμετεχόντων.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΕΣΣΠ 2017

ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Γιάννης Κόλλιας U16 Βικτωρία Κοντοδήμου U16
Αναστάσης Γεωργίου U14 Ελευθερία Φερτάκη U14
Δημήτρης Πετράτος U12 Ελένη Νικολακοπούλου U12
Δημήτρης Μακρίδης U10 Ναταλία Χριστοπούλου U10
Ανδρέας Σινούρης U8 Ηλέκτρα Κουτρουμάνου U8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.