Απόφαση Δ.Σ 13/12/2009

0
334

Το ΔΣ της ΕΣΣΠ στη συνεδρίασή του της 13.12.2009 συζήτησε και πήρε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα.

 1. Διαβάστηκαν και επικυρώθηκαν τα πρακτικά της συνεδρίασης του ΔΣ της 22.11.2009 τα οποία δεν υπέγραψαν οι κύριοι Μπούνιας και Νικολόπουλος Αθ., αναιτίως.
 2. Ο Πρόεδρος πρότεινε τα Συμβούλια να γίνονται στην Έδρα της Ένωσης, εφόσον είναι τακτικά και διενεργούνται Κυριακή. Εξάλλου η Γενική Συνέλευση ορίστηκε για το Rio Beach. Το Σώμα αποδέχτηκε την πρόταση, με ψήφους 5 προς 2. Το επόμενο Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο ορίστηκε για τις 10 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 18:00.
 3. Ο Ταμίας κύριος Παυλίδης έφερε προς έγκριση στο Σώμα δύο εντάλματα πληρωμών: – 138,00€ για το domain της ιστοσελίδας της Ένωσης (στον κύριο Αλεξάνδρου) και
  – 98,00€ για την επισκευή του ηλεκτρονικού υπολογιστή της Ένωσης (στον κύριο Γεωργόπουλο). Το Σώμα αποδέχθηκε τα εντάλματα ομόφωνα.
  Επίσης, έφερε προς επικύρωση δύο γραμμάτια είσπραξης:
  – αριθμός 7, 1.000,00€ έξοδα μετακίνησης σωματείου για τη συμμετοχή στο Ομαδικό Πρωτάθλημα 2009 και
  – αριθμός 8, 1.204,30€ οδοιπορικά διαιτητών. Η επικύρωση από το Σώμα ήταν ομόφωνη.
 4. Το Σώμα αποφάσισε πως θα μπει στην προκήρυξη του Ομαδικού Πρωταθλήματος 2010, η πρόταση του εγγυητικού παράβολου συμμετοχής. Σχετικά με την Επιτροπή Ενστάσεων του Πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου, ο κύριος Αλεξάνδρου πρότεινε να ορισθεί μία μόνιμη επιτροπή, αποτελούμενη από τους εκπροσώπους 5 σωματείων (3 μόνιμα μέλη και 2 αναπληρωματικά). Ορίσθηκαν ως μόνιμα μέλη οι κύριοι Αλεξάνδρου, Διαμάντης και Σπηλιόπουλος, ενώ ως αναπληρωματικά οι κύριοι Μπούνιας και Παυλίδης.
  Διευθυντής Αγώνων του Πρωταθλήματος ορίσθηκε ο κύριος Σπηλιόπουλος.
  Καταληκτική ημερομηνία Δήλωσης Συμμετοχής για το Πρωτάθλημα ορίσθηκε η 11η Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 21:00, μαζί με την κατάθεση του εγγυητικού ποσού των 100,00€.
  Για τη διαιτησία των αγώνων, οι ομάδες υποχρεούνται να προτείνουν 2-3 διαιτητές που θα παρίστανται αμισθί στους αγώνες τους.
  Οι κοινοτικοί παίκτες θα πρέπει να δηλωθούν έως τις 16 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 21:00, ενώ η κλήρωση για το Πρωτάθλημα θα γίνει στις 12 Φεβρουαρίου 2010.
  Για τη σειρά κατάταξης του ελβετικού, ο κύριος Σπηλιόπουλος πρότεινε το εξής:
  1η θέση ο Σ.Ο.Π.,
  2η -6η θέση, οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο περσινό πρωτάθλημα,
  7η-8η θέση, κλήρωση μεταξύ Κυπρίων και Προμηθέα,
  9η θέση, η νέα ομάδα.
  Το Σώμα αποδέχθηκε την πρόταση
 5. Πρόεδρος ανέγνωσε το προσχέδιο της προκήρυξης του κυπέλλου και διευκρινίστηκαν τα εξής:
  Οι κοινοτικοί θα πρέπει να δηλωθούν έως τις 7 Ιανουαρίου,
  Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και ώρα 21:30 – καθώς οι δηλώσεις συμμετοχής θα έχουν λήξει στις 21:00 της ίδια ημέρας – και κάθε Δευτέρα, την ίδια ώρα, οι επόμενες κληρώσεις. Η Επιτροπή Ενστάσεων και ο Διευθυντής Αγώνων, ομοίως με το Πρωτάθλημα.
 6. Ορίσθηκε για τις 27 Μαρτίου 2010 το Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα και για τις 28 Μαρτίου 2010 το Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα.
 7. Όσον αφορά τις διαλέξεις των κυρίων Κουρκουνάκη, Λογοθέτη και Καμπάνη και το κατα πόσο είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν, ο κύριος Αλεξάνδρου δήλωσε πως θα επιδιώξει μια επαφή με τους ανωτέρω κυρίους και θα ενημερώσει το Σώμα σε επόμενη συνεδρίαση.
 8. Επίσης ο κύριος Πρόεδρος δήλωσε πως θα διερευνήσει το θέμα να αποκτήσει η περιοχή “μόνιμο” προπονητή
 9. Ο κύριος Παυλίδης ζήτησε να καλέσουμε άμεσα τριμελή επιτροπή της Ε.Σ.Ο. με επικεφαλή τον κύριο Λάγγαρη να ελέγξει τα οικονομικά. Μετά απο ψηφοφορία η κλήση της Επιτροπής Λάγγαρη αποφασίστηκε με 5 ψήφους υπέρ και 2 λευκές.
 10. Από την Κ.Ε.Δ. δεν αναγνωρίζονται ούτε ο κύριος Μπούνιας, ούτε ο κύριος Γεωργόπουλος ως μέλη της Τ.Ε.Δ., λόγω μη ύπαρξης 6 ψήφων στις διαδικασίες εκλογής τους. Ο κύριος Αλεξάνδρου πρότεινε τον κύριο Μασούρο, ο οποίος κατέλαβε την κενή θέση με 5 ψήφους υπέρ και 2 κατά.

Λήξη συνεδρίασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.