Διακρίσεις στα Πανελλήνια Νεανικά

0
753
Καλύβα, Στεφάνου, Χριστοδούλου, Ζαρονίκας

Κυριαρχία των σκακιστών της ΕΣΣΠ στην κατηγορία των αγοριών 10 ετών. Ο Δημήτρης Στεφάνου (ΝΕΠ) και ο Πανορμίτης Χριστοδούλου (ΕΑΠ), παίζοντας με πείσμα, υπομονή και πάθος ισοβάθμησαν με 7 βαθμούς στην κορυφή όπου τα κριτήρια άρσης ισοβαθμίας έδωσαν το χρυσό μετάλλιο στον Στεφάνου και το αργυρό στον Χριστοδούλου. Και οι δύο «απέδωσαν» πάνω από 150 μονάδες καλύτερα από ότι υπαγόρευε το ΕΛΟ τους (rating performance 1470 και 1394 αντίστοιχα). Στην ίδια κατηγορία ο έτερος των αδελφών Στεφάνου (ΝΕΠ), ο  Κωνσταντίνος παρ’ ολίγο να βρίσκεται και αυτός στο βάθρο των νικητών, ένα στραβοοπάτημα όμως στον όγδοο γύρο τον άφησε στην τιμητικότατη έκτη θέση.

Στην κατηγορία των αγοριών 12 ετών ο Δημήτρης Ζαρονίκας (ΣΟΠ) παίζοντας με το γνώριμο πάθος, αλλά και την απαιτούμενη ωριμότητα και αυτοκυριαρχία, αυτή την φορά, κατέκτησε την τρίτη θέση με 7 βαθμούς.

Στα κορίτσια των 14 ετών η Κυριακή Καλύβα (ΣΟΠ) βρέθηκε για άλλη μία φορά στις ψηλές θέσεις της κατηγορίες της σε πανελλήνιους αγώνες κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο .

Στους διακριθέντες θα πρέπει να συμπεριλάβουμε επίσης τον Κωνσταντίνο Τριάντο (ΣΟΠ) ο οποίος κατέλαβε την έκτη θέση στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των αγοριών έως 14 ετών, την Χριστοδούλου Γεωργία (ΕΑΠ) η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση στα κορίτσια έως 8 ετών και τον Γιώργο Παπαχριστόπουλο στα αγόρια έως 8 ο οποίος  κατέλαβε την έβδομη θέση.

Η κατάκτηση 4 μεταλλίων στα Πανελλήνια Νεανικά από τα παιδιά της περιοχής μας αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών.

Το Δ.Σ. της ΕΣΣΠ συγχαίρει θερμά τόσο τους διακριθέντες όσο και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες για το ήθος τους, την αγωνιστικότητα τους, την  προσπάθεια τους και την παρουσία τους που ομορφαίνει το χώρο του σκακιού στην περιοχή μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.