Προκριματικοί Αγώνες Μαθητών/τριών ΕΣΣΠ 2016

0
385

Στις 26/3 και 27/3 θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες Μαθητών – Μαθητριών για την περιοχή του Νομού Αχαΐας (Πλην Αιγιαλείας  και Καλαβρύτων όπου έχουν ήδη διεξαχθεί). Οι αγώνες θα γίνουν στο ξενοδοχείο Porto Rio.

Στον πρώτο προκριματικό στις 26/3 μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των δημοτικών σχολείων που φαίνονται στον πίνακα 1.

Στον δεύτερο προκριματικό στις 27/3 μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των δημοτικών σχολείων που φαίνονται στον πίνακα 2 καθώς επίσης και οι μαθητές των ιδιωτικών  σχολείων και των σχολείων των περιοχών όπου δεν έχουν γίνει προκριματικοί αγώνες (Δήμος Δυτικής Αχαΐας και Δήμος Ερυμάνθου).

Τις επόμενες μέρες θα αναρτηθεί η προκήρυξη των αγώνων, αναλυτικές πληροφορίες  για την διεξαγωγή και η φόρμα δήλωσης συμμετοχών.

Υπενθυμίζουμε ότι

Α) οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν για το ομαδικό στις 2/4 και για το ατομικό στις 3/4. Στο ατομικό έχουν ήδη προκριθεί, μέσω των περιφερειακών προκριματικών που έχουν ολοκληρωθεί, οι μαθητές που φαίνονται στον πίνακα 3.

Β) προκρίνονται, χωρίς την υποχρέωση συμμετοχής στα προκριματικά, οι τρεις μαθητές και οι τρεις μαθήτριες που κατέλαβαν τις αντίστοιχες πρώτες θέσεις αγοριών και κοριτσιών, σε κάθε τάξη, στα σχολικά πρωταθλήματα της ΕΣΣΠ την προηγούμενη χρονιά. Οι μαθητές αυτοί φαίνονται στον πίνακα 4.

Πίνακας 1 Σχολεία που συμμετέχουν στα προκριματικά στις 26/3


Πίνακας 2 Σχολεία που συμμετέχουν στα προκριματικά στις 27/3


Πίνακας 3 Προκρίσεις από τα περιφερειακά προκριματικά


Πίνακας 4 Προκρινόμενοι λόγω θέσης στο περσινό πρωτάθλημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.