Πανελλήνια Νεανικά 2015 – Δηλώσεις Συμμετοχής

0
442

Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής

Συμμετοχές

Προκήρυξη Πανελληνίων Πρωταθλημάτων  Παίδων-Κορασίδων 2015

Παρακαλούνται οι σκακίστριες και σκακιστές που ανήκουν στο δυναμικό της ΕΣΣΠ και επιθυμούν να συμμετέχουν στα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων 2015 τα οποία θα διεξαχθούν στην Πάτρα από 26/6 έως 2/7 να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην παραπάνω φόρμα δήλωσης συμμετοχής. Οι δηλώσεις θα συγκεντρωθούν από την ΕΣΣΠ και θα διαβιβαστούν στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία .

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει το βράδυ της Πέμπτης 4/6/2015

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να καταθέσουν στο λογαριασμό της ΕΣΣΠ (5515-045923-451 στην Τράπεζα Πειραιώς) το παράβολο συμμετοχής. Εναλλακτικά μπορούν να πληρώσουν το παράβολο στον Ταμία της ΕΣΣΠ κύριο Στάθη Μακρίδη.

Το παράβολο έχει οριστεί σε 30 ευρώ για όσους συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν το τοπικό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων το οποίο διεξήχθη από 14/04/2015 έως και 18/04/2015.

Για τους υπολοίπους το παράβολο ορίζεται στα 60 ευρώ.

Παρακαλούνται τα σωματεία της ένωσης να ενημερώσουν τους αθλητές τους για τις διαδικασίες συμμετοχής και να τους διευκολύνουν στην υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτωθι, οι οποίοι κατέλαβαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους και έχουν κερδίσει πρόκριση, απαλλάσσονται της υποχρέωσης να καταβάλλουν το σχετικό παράβολο. Θα πρέπει όμως να δηλώσουν στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα συμπεριληφθούν στους πίνακες συμμετεχόντων.

Οπεν 8 ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Οπεν 10 ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Οπεν 12 ΖΑΡΟΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Οπεν 14 ΚΟΥΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Οπεν 16 ΜΠΑΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Κορίτσια 8 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΜΕΛΙΝΑ
Κορίτσια 10 ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗ ΑΘΗΝΑ
Κορίτσια 12 ΜΠΑΝΙΑ ΕΛΕΝΗ
Κορίτσια 14 ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Κορίτσια 16 ΣΙΓΟΥΡΟΥ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.