Αποφάσεις ΔΣ Φεβρουάριου 2014

0
378

  • Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να γραφεί η προκήρυξη των Πρωταθλημάτων Μαθητών – Μαθητριών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος 2014 και να σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα σχολεία. Τα πρωταθλήματα θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο «Porto Rio» στις 8 και 9 Μαρτίου 2014.
  • Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να γραφεί η προκήρυξη για το ατομικό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών Ε.Σ.Σ.Π 2014 και να ξεκινήσουν οι δηλώσεις συμμετοχής αθλητών και εντευκτηρίων.
  • Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να γραφεί η προκήρυξη των Περιφερειακών Νεανικών Ε.Σ.Σ.Π 2014, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από Σάββατο 12/4/14 έως Μ. Τέταρτη 16/4/14 και Τρίτη του Πάσχα έως Τετάρτη του Πάσχα 22-23/4/14. Οι αρχικές ημερομηνίες άλλαξαν, εξαιτίας της διοργάνωσης των Πανελληνίων Σχολικών στην Ερέτρια, από την Ε.Σ.Ο, 25-27/4/14.
  • Ορίστηκε η Τριμελής Οργανωτική Επιτροπή για τη συνδιοργάνωση των θερινών Πανελληνίων στο ξενοδοχείο «Porto Rio», με εντολή να επικοινωνεί με τη συνδιοργανώτρια Ε.Σ.Ο, να λαμβάνει άμεσες αποφάσεις και να ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Σ.Π. Αποτελείται από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Σ.Π Διαμάντη Νίκο, τον Αντιπρόεδρο της Ε.Σ.Σ.Π και μέλος του ΔΣ της Ε.Σ.Ο Σπηλιόπουλο Αλέξη και τον Έφορο Αγώνων της Ε.Σ.Σ.Π. και μέλος του ΔΣ της Ε.Σ.Ο Παυλίδη Δημήτρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.