1ο Διασυλλογικό Τουρνουά RAPID Φιλίας Ναυπάκτου

0
383

1ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID  ΦΙΛΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου διοργανώνει το 1ο Διασυλλογικό Τουρνουά Rapid Φίλιας την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013.

Χώρος Αγώνων: «Αίθουσα ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ» στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Σύστημα αγώνων: Τουρνουά πουλ 5 γύρων με διεθνή αξιολόγηση.

Συμμετοχές: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ομάδες: ΑΣΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ( με 2 ομάδες ), ΝΕΠ , ΣΟ ΡΙΟΥ, ΣΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΓ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και ΓΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Πρόγραμμα αγώνων:

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 Άφιξη Ομάδων 16.30
Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 1ος – 5ος Γύρος Έναρξη 1ου γύρου 17.00
Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 Τελετή Λήξης 20.30

Χρόνος σκέψης: 15 λεπτά για όλη την παρτίδα και 5 δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση. Ο σκακιστής που θα υπερβεί τον παραπάνω χρόνο σκέψης θα χάνει τη παρτίδα.

Συνθέσεις: Οι ομάδες θα είναι 5μελής ( με δικαίωμα συμμετοχής 3 αναπληρωματικών)  με σειρά δυναμικότητας ( προηγείται το διεθνές ΕΛΟ και μετά το Ελληνικό ΕΛΟ, παρακαλούνται οι ομάδες να έχουν μαζί τους την λίστα με τα ΕΛΟ των παικτών που θα χρησιμοποιήσουν ).

Αποτέλεσμα αγώνα: Σε κάθε σκακιέρα η νίκη χρεώνεται με 1 πόντο, η ήττα με 0 πόντους ενώ στην ισοπαλία οι αντίπαλοι παίρνουν από μισό πόντο (0,5). Το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης καθορίζεται από το σύνολο των πόντων. Η νικήτρια ομάδα παίρνει 2 βαθμούς και τους πόντους της στον αγώνα, η ηττημένη 0 βαθμούς και τους πόντους της στον αγώνα. Σε περίπτωση ισοπαλίας οι ομάδες παίρνουν από 1 βαθμό και τους πόντους τους στον αγώνα.

Κατάταξη:

1. Βαθμοί

2. Το αποτέλεσμα μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων.

3. Πόντοι

4. Το καλύτερο αποτέλεσμα στην 1η σκακιέρα, αν εξακολουθεί να υπάρχει ισοβαθμία το καλύτερο αποτέλεσμα στην 2η σκακιέρα κ.ο.κ.

Έπαθλα: Κύπελλο στην 1η, 2η και 3η ομάδα.

Ενστάσεις: Ενάντια σε απόφαση Διαιτητή, ασκείται ένσταση συμφώνως με τα σχετικά άρθρα του κανονισμού αγώνων της Ε.Σ.Ο. και κατατίθεται ΕΓΓΡΑΦΩΣ στον διευθυντή αγώνων μαζί με παράβολο 30 €. Σε περίπτωση μερικής ή ολικής αποδοχής της ένστασης το παράβολο επιστρέφεται.

Διευθυντής Αγώνων – Επικεφαλής Διαιτητής:

Διευθυντής Αγώνων ορίζεται ο κ. Μπανιάς Γεώργιος

Επικεφαλής Διαιτητής ορίζεται ο κ. Νάκης Παναγιώτης

Κλήρωση: Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, ώρα 21.00 και θα κοινοποιηθεί στις ομάδες.

Πληροφορίες: Νάκης Παναγιώτης (τηλ. 6945273071).

Κανονισμοί: Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από αυτή την προκήρυξη ισχύουν οι κανονισμοί διασυλλογικών πρωταθλημάτων της ΕΣΟ.

Με τιμή

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γ Γραμματέας
Παναγιώτης Νάκης Βασίλης Μπακατσιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.