ΠΑΙΖΩ ΣΚΑΚΙ – ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΚΑΚΙ 2013-14

0
473

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου διοργανώνει και εφέτος, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων, το πρόγραμμα σχολικού σκακιού «Παίζω Σκάκι – Μαθαίνω Σκάκι».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εκμάθηση των κανόνων του σκακιού σε μία ή δύο ώρες και στην συνέχεια την διοργάνωση πρωταθλήματος σκακιού σε κάθε σχολείο. Το πρωτάθλημα αυτό θα γίνει χωριστά για κάθε τάξη και στόχο έχει να συμμετέχουν τα παιδιά, ενεργά στο παιχνίδι. Από το πρωτάθλημα αυτό θα ανεδείχθη ο πρωταθλητής της τάξης και στην συνέχεια ο πρωταθλητής του σχολείου. Αν η συμμετοχή των μαθητών δεν είναι μεγάλη τότε θα γίνει ένα πρωτάθλημα για τις τάξεις Α, Β και Γ και  ένα για τις υπόλοιπες τάξεις.

Σε δεύτερη φάση, τον Μάιο του 2014, οι πρωταθλητές όλων των σχολείων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα θα διαγωνιστούν σε ένα τουρνουά που θα προβληθεί ιδιαίτερα, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων για την ανάδειξη του Πρωταθλητή της Πάτρας.

Η ΕΣΣΠ έχει αποστείλει στα σχολεία της Πάτρας την παρακάτω επιστολή η οποία απευθύνεται στις Διευθύνσεις των Σχολείων και στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. (Την επιστολή μπορείτε να την κατεβάστε από εδώ (letter_schools)

Τα σχολεία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο  http://paizwskaki.blogspot.gr/ θα προβάλλονται τα νέα του προγράμματος. Προς το παρόν μπορείτε να δείτε πληροφορίες για την περσινή διοργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.