Πρακτικό 3o Γ.Σ 23/10/2011

0
672

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3ο 2011

Παρόντες: εκπρόσωποι εννέα Σωματείων.

Συνήλθε σήμερα Κυριακή 23 Οκτωβρίου στην Πάτρα, η τρίτη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Έ.Σ.Σ.Π. για το 2011, στην έδρα της, σύμφωνα με τη σύγκλισή της από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Πρόεδρος της Συνελεύσεως ψηφίστηκε ο κύριος Καραμαλής Γιώργος και Γραμματέας της ο κύριος Διαμάντης Νίκος.

1ο θέμα: Διαιτησίες 2012.

Ο Πρόεδρος ανέφερε πως το πρόβλημα είναι ο εξορθολογισμός και ο έλεγχος του κόστους διαιτησίας σε κάθε διοργάνωση.

Διαμάντης Ν.: Πρότεινε, βάσει της οδηγίας που εξέδωσε το Δ.Σ. για τα Εφηβικά, το εδρεύον Σωματείο και η Τ.Ε.Δ. να ορίζουν από κοινού το διαιτητή. Αν ένα σωματείο δε διαθέτει διαιτητή, να ορίσει παρακολούθηση σχετικού σεμιναρίου για κάποιους ή να πληρώνει το κόστος διαιτησίας του αγώνα.

Στην παρούσα φάση, η Γ.Σ. αποφάσισε να ζητήσει άμεσα από το Δ.Σ., τη διοργάνωση σεμιναρίου διαιτησίας.

Σπηλιόπουλος Αλ.: Επισήμανε ότι σε κάθε διοργάνωση Σωματείου, το κόστος διαιτησίας αφορά το σωματείο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η παραπάνω πρόταση και η εντολή διοργάνωσης σεμιναρίου.

2ο θέμα: Σύνθεση Ομάδων Πρωταθλήματος 2012 και πρόταση Ε.Σ.Ο.

Ο κύριος Αλεξάνδρου θύμισε την πρόταση μελών της Ομοσπονδίας για 3 διαφορετικά πρωταθλήματα 4 σκακιέρων (παίδων, γυναικών και ανδρών) και το παράλληλο μπόνους διπλών προκρίσεων στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Ακολούθησε συζήτηση και ψηφοφορία. 4 Σωματεία ψήφισαν υπέρ της νέας πρότασης, και 5 Σωματεία υπέρ της ούτως ή άλλως Νέας σύνθεσης που έχει ανακοινώσει η Ομοσπονδία, 10 σκακιέρων δηλαδή.

Σπηλιόπουλος Αλ.: Προχώρησε στον τρόπο που θα διεξαχθεί το Πρωτάθλημα, προτείνοντας ανοικτή πρόσκληση στην Ένωση Κυπρίων, καθώς είναι το μόνο σωματείο που δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω μη ολοκλήρωσης του φετινού Πρωταθλήματος. Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή.

Στη συνέχεια πρότεινε μαζί με τον κύριο Αλεξάνδρου, όσοι δε συμμετάσχουν στον Π.Ο.Α., να αποτελέσουν τη Β’ Τοπική, καθώς και οι ομάδες που επαναδραστηριοποιούνται  και βεβαίως οι πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες.

Από το 2012, οι έξι πρώτοι να αποτελέσουν τον Π.Ο.Α. του 2013 και οι υπόλοιποι τη Β’ Τοπική. Παράλληλα, μία ομάδα θα ανεβαίνει και μία θα κατεβαίνει κατηγορία. Οι προτάσεις ψηφίστηκαν δια βοής, από όλο το Σώμα.

Κατόπιν τούτου, ο Πρόεδρος κήρυξε τη λήξη της Συνελεύσεως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.