Πρακτικό 1ο 27/2/2011

0
397

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1ο 2011

Παρόντες: Αθανασίου Παντελής, Γεωργόπουλος Γιώργος, Διαμάντης Νίκος, Παυλίδης Δημήτρης, Σιέμπος Κώστας και Σπηλιόπουλος Αλέξης.

Συνήλθε σήμερα Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, η πρώτη Τακτική Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση της Έ.Σ.Σ.Π. για το 2011, στην έδρα της, σύμφωνα με τη σύγκλισή της από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Πρόεδρος της Συνελεύσεως ψηφίστηκε ο κύριος Σπηλιόπουλος Αλέξης και Γραμματέας της ο κύριος Διαμάντης Νίκος.

1ο θέμα: Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός του έτους 2010.

Παυλίδης Δ. (Πρόεδρος Δ.Σ.): Μετά την παραίτηση του Τάσου έγινε αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά παραμένουν κενές θέσεις, λόγω άρνησης ανάληψης καθηκόντων από αρκετά μέλη. Εξαιτίας δε αρκετών αναβολών των τακτικών Συμβουλίων λόγω απουσιών, φτάσαμε να έχουμε σήμερα συμπληρωματικές εκλογές, ενώ και η απόφαση διαγραφής των μελών του Δ.Σ. Μπούνια και Νικολόπουλου δεν ήταν εφικτή, αφού εμφανίζονται κάθε τρία συμβούλια. Δε θεωρώ επιτυχημένη τη διοίκηση, όμως γίνανε όλες οι διοργανώσεις και είχαμε και χορηγίες, που άλλες χρονιές δεν ασχολήθηκε και δε βρήκε κανείς.

Γεωργόπουλος Γ.: α) Δεν πήγε στον Εισαγγελέα το Μπούνια το Δ.Σ. αν και είχε εντολή της Γενικής Συνέλευσης να το πράξει και πρέπει να καταγραφεί για το μέλλον το γιατί δεν έγινε. (απάντηση Παυλίδη: εγώ δήλωσα από την πρώτη στιγμή πως δεν το κάνω, προσωπικά, ας το κάνει κάποιος άλλος). β) Έδειξε ολιγωρία στην αναπλήρωση των κενών θέσεων το Δ.Σ. γ) Δεν δέχομαι από αυτούς που ψηφίσαμε να μην αναλαμβάνουν θέσεις στο Συμβούλιο. Συνεπώς, σε αυτά η Ένωση απέτυχε. Αγωνιστικά όμως τη θεωρώ επιτυχημένη και με την παρουσία χορηγών.

Σιέμπος Κ.: Συμφωνώ με το Γιώργο.

Σπηλιόπουλος Αλ.: Να δοθεί εξουσιοδότηση στο επόμενο Δ.Σ. για την ανάληψη όλων των θέσεων, έστω και με κλήρωση ή να υπάρξουν παραιτήσεις.

Ακολούθησε ψηφοφορία για το Διοικητικό Απολογισμό, με 4 ψήφους Υπέρ και 2 Κατά.

Κατόπιν ο Πρόεδρος ανέγνωσε την Έκθεση την Εξελεγκτικής Επιτροπής (η οποία κατατέθηκε στο Γραμματέα), με υπογράφοντες τους κυρίους Τρούσα Κωνσταντίνο και Κοντόπουλο Ανδρέα.

Σιέμπος Κ.: Ενίσταμαι, πως οι δυο τους δε βρέθηκαν ποτέ για να υπογράψουν την έκθεση, στο ίδιο τραπέζι.

Γεωργόπουλος Γ.: Δεν πιστεύω πως έχει υπογράψει ο Τρούσας την έκθεση.

Σπηλιόπουλος Αλ.: Ως Ταμίας, λέω ότι καλύφθηκαν όλα και δεν έχουμε εκκρεμότητες. Διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο τα οικονομικά. Επιφυλάσσομαι όμως πως ο Τρούσας έχει υπογράψει την Έκθεση.

Ακολούθησε ψηφοφορία για τον Οικονομικό Απολογισμό, ο οποίος πέρασε παμψηφή.

2ο θέμα: Εξελεγκτική Επιτροπή και Αντικατάσταση μελών της.

Σπηλιόπουλος Αλ.: Δεν τους γνωρίζω τους δύο, αν και 25 χρόνια στο σκάκι, εκτός του Κοντόπουλου. Προτείνω να αντικατασταθούν. Αμφισβητώ αν οι Οικονόμου και Τρούσας έχουν διαβάσει ποτέ έγγραφο της Ένωσης.

Υπέρ της αντικατάστασης ψήφησαν όλοι. Υποψήφιοι προτάθηκαν οι κύριοι Σιέμπος Χάρης και Γεωργόπουλος Γιώργος.

3ο θέμα: Συμπληρωματικές Εκλογές Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Οι υποψηφιότητες που έχει στα χέρια του ο Γραμματέας είναι των κυρίων Δούκα Γιώργου (ΕΣΚΑ), Καραμαλής Γιώργος (Ακαδημία των Σπορ) και Αθανασίου Παντελής (Προμηθέας).

Δούκας Γ.: Με γνωρίζετε, πιστεύω ότι πρέπει να εκπροσωπείται και το Αίγιο στο Συμβούλιο της Ένωσης και ζητώ την ψήφο σας.

Εφορευτική Επιτροπή προτάθηκαν και αποδέχθηκαν οι κύριοι Σιέμπος και Παυλίδης.

Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία με μυστική ψηφοφορία και ένα ψηφοδέλτιο για το Διοικητικό Συμβούλιο (μέχρι δύο σταυρούς) και ένα για την Εξελεγκτική Επιτροπή (μέχρι δύο σταυρούς). Σύμφωνα με την Έκθεση της Εφορευτικής Επιτροπής, το αποτέλεσμα έχει ως εξής:

για το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβαν:

–          Αθανασίου Παντελής 2 ψήφους,

–          Δούκας Γιώργος 5 ψήφους,

–          Καραμαλής Γιώργος 5 ψήφους.

για την Εξελεγκτική Επιτροπή έλαβαν:

–          Γεωργόπουλος Γιώργος 6 ψήφους,

–          Σιέμπος Χάρης 6 ψήφους.

Μετά το πέρας της διαδικασίας και την καταγραφή του αποτελέσματος, μη υπάρχοντος άλλου θέματος, ο Πρόεδρος κήρυξε τη λήξη της Συνελεύσεως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.